Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.trattoriadelivery.ro implică acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce sunt detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune.

Despre noi

Site-ul www.trattoriadelivery.ro este administrat de SC ALEX&THEO PARTY SRL, cu sediul în Str. LASCAR CATARGIU, 28-30, CAMPULUNG MUSCEL, ARGES, România, înregistrat la Registrul Comerțului cu numărul J03/1647/2004, cod unic de înregistrare 16811327 şi atribut fiscal RO şi are calitatea de vânzător al bunurilor şi serviciilor oferite.

Site-ul www.trattoriadelivery.ro, numit în continuare şi Serviciu, este prezentat „aşa cum este” („as is”), fără nicio garanţie, obligaţie sau răspundere faţă de utilizatorii finali sau faţă de terţi, cu excepţia obligaţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare. SC ALEX&THEO PARTY SRL îşi desfăşoară activitatea cu respectarea completă a obligaţiilor legale.

SC ALEX&THEO PARTY SRL păstrează în totalitate şi în mod unilateral dreptul de a adăuga, şterge, modifica, folosi toate materialele, datele şi informaţiile conţinute la orice moment de Serviciu, inclusiv cele adăugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor în cadrul Serviciului.

Utilizator final este orice persoană care accesează orice pagină sau resursă din cadrul Serviciului, indiferent dacă este sau nu utilizator înregistrat.
Drepturile de autor pentru acest site sunt deţinute de SC ALEX&THEO PARTY SRL, niciun material conţinut neputând fi reprodus integral sau parţial fără acordul scris prealabil.
Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor şi serviciilor SC ALEX&THEO PARTY SRL prezentate în cadrul Serviciului sunt oferite cu titlu informativ şi pot suferi modificări neanunţate.
De asemenea, imaginile, clipurile video şi celelalte resurse media sunt prezentate în cadrul Serviciului cu titlu de exemplu.

Prin accesarea Serviciului, utilizatorul final se angajează să nu creeze nicio daună sancţionată ca atare de legislaţia română către SC ALEX&THEO PARTY SRL sau către oricare persoană fizică sau juridică. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajează să introducă şi să menţină datele sale de identificare complete şi corecte.

Aceşti Termeni şi Condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Serviciului. Ei pot fi modificați de SC ALEX&THEO PARTY SRL în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare continutul acestuia.

SC ALEX&THEO PARTY SRL încearcă să-şi îmbunătăţească serviciile şi vă invită să contactaţi comenzi@trattoriadelivery.ro pentru orice probleme şi îmbunătăţiri legate de Serviciu sau de aceşti Termeni şi Condiţii.